manueel therapeute – herboriste

Wie ben ik?

Ik ben Marjam, en al mijn hele leven ben ik begeesterd door de mens en zijn gezondheid. Het besef dat niet alleen gezonde voeding en klassieke geneeskunde  bijdraagt tot een gezond lichaam heeft mijn interesses verruimd naar andere vormen van therapieën die onze gezondheid kunnen verbeteren. Om die reden ben ik mij gaan bijscholen in Shiatsu. Daarnaast ben ik ook herboriste zodat ik ook onderlegd ben in de geneeskrachtige werking van planten en kruiden. In mijn eigen praktijk streef ik steeds naar het harmonieus samengaan van Westerse en Oosterse wijsheden. Jarenlange ervaring leert mij dat deze 2 geneeswijzen perfect complementair zijn.

Naast mijn praktijk thuis en bij Spina werk ik ook regelmatig in bedrijven in het kader van stress-preventie.

Bij Energywork geef ik shiatsu-les aan de leerlingen van niveau 1. 

 

Opleidingen